Niektoré páry toho istého znamenia majú šancu uspieť vo vzťahu.dreamstime
StoryEditor

Narodili ste sa s partnerom v rovnakom znamení? Býci nájdu zhodu okamžite, ale Levi budú spolu súperiť

26.03.2022, 10:00
Vzťahy
Vzťah dvoch ľudí, ktorí majú rovnaké pohľady na svet, záujmy či názory by mohol byť úspešný. Funguje to však aj pri pároch s rovnakým znamením? Nie je totiž pravidlom, že dvaja ľudia s podobnými črtami si musia vždy rozumieť. Pozrite sa či má váš vzťah šancu vydržať.

Rak

Skvelými partnermi majú možnosť byť aj dvaja Raci, ktorí môžu vytvoriť jeden z najsľubnejších vzťahov zverokruhu. Obaja sú mimoriadne citliví a vysoko emocionálni, a preto sa musia navzájom naučiť rešpektovať svoje pocity a prestať analyzovať svoj vzťah. Keďže sú veľmi starostliví, ochranárski a oddaní, majú potenciál byť nie len bezchybnými partnermi, ale aj milujúcimi rodičmi.

Lev

Vzťah medzi dvoma Levmi býva veľmi nestabilný, a to najmä kvôli ich ohnivej a súťaživej povahe. Aj keď medzi nimi panuje dokonalá sexuálna chémia, obaja túžia byť dominantní, čo znamená, že budú neustále bojovať o moc. Ich vzťah však môže vydržať vďaka vzájomnému obdivu a láske, a ak sa naučia deliť o silu a občas udržia na uzde aj svoje ego, môžu zostať spolu naozaj veľmi dlho.

Panna

Nie je nič lepšie, ako keď sú obaja partneri pokojní a vyrovnaní. Dve Panny sú považované za jeden z najracionálnejších párov zverokruhu, pretože sú veľkými perfekcionistami, majú od seba veľké očakávania a sú si toho vedomí. Niektorí ich môžu pokladať za chladných, pretože svoje emócie nedávajú okoliu veľmi najavo. Panny si však dokážu rozumieť, vzájomne sa podporovať a urobiť pre toho druhého vždy len to najlepšie.

image

Panny sú pokojné a vyrovnané.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 14:53