Jessica Hart patrí medzi svetové topmodelky.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Bude ešte krajšia? Modelka Jessica Hart navštívila kliniku na omladenie tváre, takto dopadla!

03.05.2024, 09:57
Celebrity

S plastikami ako keby sa vrece roztrhlo. Na omladzovanie sa vrhli nie len zahraničné herečky Sandra Bullock a Jennifer Aniston. Aktuálne si pozornosť vypýtala naša speváčka Dara Rolins, ktorá sa tiež ukázala po chirurgickom zákroku. Na luxusnú kliniku sa teraz vybrala iba 38 ročná austrálska top modelka Jessica Hart.

Austrálska modelka Jessica Hart navštívila v Beverly Hills luxusnú omladzovaciu kliniku. Podľa dostupných informácií podstúpila kúru na omladenie tváre. Tak snáď jej to pomôže k mladšiemu vzhľadu, aj keď má len 38 rokov modelka zrejme nezanedbáva údržbu svojho vzhľadu. 

Kráska v minulosti priznala, že bola závislá na rýchlom a nezdravom občerstvení. Sympatická blondínka mala vždy rada vyprážané jedlá a hamburgery. Do rovnováhy sa neskôr dostávala najmä vďaka tomu, že sa neobmedzovala, ale nezdravú stravu začala vyvažovať racionálnym stravovaním.

Zlé návyky si však naplno uvedomila až po tridsiatke, dovtedy mohla jesť takmer všetko, čo chcela. Aby nepriberala kompenzovala vysoký príjem kalórii tvrdými tréningami. Jej cvičebný plán zahŕňal okrem kardio cvičenia aj pilates a jógu. 

Jessica sa svojou vizážou živí preto je jasné, že sa musí udržiavať vo forme. Predsa len, tvrdý módny biznis modelky, ktoré nezapadajú do ich konceptu nekompromisne vymieňajú. Rada je dlhé a núdzu o mladé krásky určite nemajú.

FOTO MODELKY, AKO ODCHÁDZA Z KLINIKY NÁJDETE V GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 01:49