Matúš Kolárovský sa priznal k otcovstvu.
StoryEditor

Matúš Kollárovský po liečení vyrazil do spoločnosti. Mal veľké obavy ako to zvládne!

29.04.2024, 09:00
Celebrity

Matúš Kolárovský sa po niekoľko mesačnom liečení ukázal po prvýkrát v spoločnosti. A to rovno na priamom prenose Let´s Dance. Garde mu robila aj Veronika Nízlová, s ktorou majú spoločnú dcéru Neu. Ešte pár hodín pred začiatkom šou to vyzeralo tak, že nikam nepôjde.

Matúš, ktorého mnohí poznajú pod umeleckým menom Yael podstúpil trojmesačné liečenie na psychiatrii. Pre bývalého alkoholika budú rôzne akcie či párty obrovským pokušením. Aj on sám sa obáva, ako to všetko zvládne.

Liečenie

Matúš posledné mesiace trávil na psychiatrii, kde sa liečil zo závislosti na drogách a alkohole. Tejto nálepky sa už nikdy nezbaví a bude musieť striktne dodržiavať všetky pravidlá, aby alkoholu či drogám v budúcnosti opäť nepodľahol. Abstinujúci alkoholici tak musia dať alkoholu absolútnu stopku. Nikdy totiž neviete, kedy by opäť mohli prepadnúť alkoholizmu. To je aj prípad Matúša Kolárovského.

Medzi ľuďmi

Je úplne prirodzené, že po tak dlhej dobe a po tom, čím si sám musel prejsť, má isté obavy z návratu do spoločnosti. Predsa len práve tam na neho budú číhať nástrahy v rôznych podobách. Okrem toho, ani spoločnosť častokrát nechápe vážnosť celej situácie a bez okolkov ponúkajú abstinujúcich alkoholikov drinkami so slovami, že „toto im predsa nemôže uškodiť“.  Matúš sa po prvýkrát vybral do spoločnosti v sprievode sestier Nízlových. S Veronikou má dcéru Neu a zdá sa, že dvojica má k sebe skutočne blízko, aj keď doposiaľ ani jeden nekomentoval, ako to medzi nimi v skutočnosti je. Spevák svoju pozornosť momentálne najviac sústredí na svoj návrat medzi ľudí. A má z neho prirodzené obavy: „Dnes je taký prvý deň, že kedy mám také trochu obavy, alebo neviem ako to nazvať, ale idem na Let ´s Dance. Na čo sa akože na jednu stranu aj strašne teším, ale je to také, že neviem vlastne....predpokladám, že bude toho na mňa asi trochu veľa a predsa len viem, že je to live čiže človek tam úplne nemôže odtiaľ odísť a ja sa na to strašne že na jednu stranu teším, ale na druhú stranu...! Som odhodlaný zvládnuť to.“

Prekvapí vás však, čo bolo jeho motiváciou ísť medzi ľudí a to aj napriek značnej neistote: „Mám ale každopádne extrémny oblek. Strašne sa z neho teším.“ V bielom obleku to Matúšovi veľmi pristalo. Kto vie, či bola len náhoda, že bol dokonale zladený aj s mamou jeho dcéry Veronikou, alebo tým dvojica nepriamo dáva najavo, že sú opäť spolu a to nielen ako priatelia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 09:37