Kráľovský pár prežíva jedno z najťažších období.dreamstime
StoryEditor

Princezná Kate po dlhom mlčaní konečne prehovorila. Z jej slov behá mráz po chrbte

23.03.2024, 00:00
Celebrity

Pre kráľovskú rodinu bude rok 2024 zrejme jedným z najťažších. Len pár týždňov po tom, ako kráľ Karol III. oznámil, že bojuje so zákernou rakovinou, prehovorila aj princezná Kate. Úprimné slová venovala širokej verejnosti, no aj napriek tomu, že na videu pôsobila vyrovnane a pokojne bolo cítiť, že obdobie, ktoré momentálne prežíva ju zlomilo.

Princezná sa stiahla z očí verejnosti už koncom minulého roka. So správou, ktorá ju zastihla sa tak vyrovnávala niekoľko mesiacov len v kruhu najbližších a až teraz prelomila mlčanie.

Šokujúca správa

Kate vo videu objasňuje stručne, no zároveň bez zahmlievania to, čomu momentálne čelí. Detaily, o aký druh rakoviny ide, zatiaľ Kensingtonský palác nepotvrdil. Rovnako ako v prípade samotného kráľa si tento detail rodina z pochopiteľných dôvodov necháva pre seba. Manželka budúceho panovníka tiež uviedla: „Trvalo mi, kým som sa zotavila z operácie, aby som mohla začať s liečbou. Ale čo je najdôležitejšie, trvalo nám, aby sme situáciu vysvetlili Georgovi, Charlotte a Louisovi spôsobom, ktorý pochopia a ubezpečili ich, že budem v poriadku.“ Operácia, ktorú absolvovala v januári dopadla podľa jej slov dobre. Až neskoršie výsledky potvrdili prítomnosť rakoviny. Princezná vo videu vyzdvihuje kvalitu svojho lekárskeho tímu, ktorému dôveruje a je mu vďačná. Možno aj vďaka rýchlej diagnostike a nasadenej chemoterapeutickej liečbe môže dnes vyhlásiť, že sa cíti oveľa lepšie a silnejšie. Princezná sa v týchto pre ňu náročným mesiacoch sústredí v prvom rade na svoje uzdravenie a tiež rodinný život. Nezabudla tiež spomenúť princa Williama, ktorý je jej veľkou oporou

image

Zdrvená Kate prehovorila o svojej chorobe.

Instagram/princeandprincessofwales
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. apríl 2024 12:47