Na párty bola zjavne výborná zábava.Instagram/Dominika Cibulkova
StoryEditor

Cibulková vystrojila ďalšiu okázalú párty. Stoly plné kalórií a tortu, akú ste zrejme ešte nevideli

21.03.2024, 08:00
Celebrity

Bývalá tenistka, Dominika Navara Cibulková (34) sa opäť mohla realizovať v organizovaní oslavy. Jej dcéra Nina oslávila svoj prvý rok. Dopriala jej luxusnú párty v hodnote niekoľko tisíc eur. Aj napriek tomu, že ona sama je vo fáze chudnutia, svojim hosťom dopriala exkluzívne jedlo a šampanské tieklo prúdom.

Dominika v prípade osláv nenecháva nič na náhodu. Presvedčila nás o tom už niekoľkokrát a inak tomu nebolo ani pri nedávnej oslave malej princeznej.

Luxusná oslava

Prvý rok života je potrebné poriadne osláviť. Rovnako ako Dominika, aj iní rodičia chcú vidieť úsmev na tvárach svojich ratolestí a doprajú im tak všetko, čo im vidia na očiach. Oslavy, ktoré organizuje bývalá športovkyňa dýchajú luxusom a suma, ktoré za ne utratí sa určite šplhajú do závratných výšok. Ak by ste však čakali oslavu plnú infantilných zvieratiek, detským symbolov či pestrých farieb, nedočkali by ste sa. Práve naopak, celá výzdoba bola nielen elegantná, ale aj netradičná. Namiesto svietnikov boli použité kôpky piesku, ktoré boli akýmsi symbolom detstva, no aj napriek tomu len umocnili celkový dojem, ktorého hlavným menovateľom je luxus.

Netradičná torta

Kto vie, či si z torty odkrojila aj samotná Dominika, keďže tá je momentálne vo fáze chudnutia. Torta bola absolútne netradičná a vyzerala ako obláčik. Možno preto, že bola pokrytá kúskami cukrovej vaty a až jej zjedení sa odhalila samotná torta. Okrem nej hostia mohli ochutnať aj maxi koláč plný jahôd a nechýbalo ani šampanské. Pozvaní tak určite s prázdnym žalúdkom neodchádzali.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 12:17