Jiří Krampol prišiel o vyše sedem tisíc eur.Archiv MAFRA
StoryEditor

Strach o herca Jiřího Krampola. Leží na jednotke intenzívnej starostlivosti!

28.11.2022, 09:15
Celebrity

Smutný víkend pre obľúbeného Jiřího krampola. Už dlhšie bojuje s vážnymi zdravotnými problémami a cez víkend musel vyhľadať lekársku starostlivosť. Ihneď ho hospitalizovali. V minulosti už utiekol hrobárovi z lopaty.

Kvôli ťažkému zápaľu pľúc mu ide o život. Vždy usmiaty Jiří Krampol, ktorý pred časom prišiel o milovanú manželku, ktorá bojovala so silnými závislosťami sa zdalo, že sa cez jej úmrtie preniesol. Dokonca sa po jeho boku objavovala aj nová žena. Lenže teraz má zabávač úplne iné starosti. Bojuje o holý život na prístrojoch v pražskej nemocnici. Aj keď sám herec si zdravotné problémy veľmi nepripúšťa. „Nič mi nie je, iba tie moje priedušky,“ tvrdí dabér slávneho Belmonda.

Riskoval

Hercov manažér, fotograf Miloš Schmiedberger, sa na svojho zverenca veľmi hnevá. „Jirka ma neposlúchol a flákal sa po vonku, po akciách, aj keď už bral antibiotiká. Pritom vlani, keď utiekol hrobárovi z lopaty, sľuboval, že sa bude šetriť,“ pripomenul nahnevane pre Aha!. „Nechápem, že si neuvedomuje, ako riskuje!“ Minimálne týždeň si poleží Krampol v nemocnici a potom lekári rozhodnú čo ďalej.

Jiŕí bol pred pár mesiacmi v netradičnej úlohe. Oddával totiž celebritný pár. Bojovníka Karlosa Vémolu a Lelu Ceterovú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 09:25