Tieto znamenia zverokruhu patria k najhorším vodičom.dreamstime
StoryEditor

Nedávajú pozor a nevšímajú si dopravné značky: Toto sú najhoršie vodičky zverokruhu

23.03.2024, 19:00
ASTRO

Zatiaľ, čo niektoré ženy sa pri šoférovaní cítia ako doma, existujú aj také, ktoré nedávajú pozor na premávku a zabúdajú si všímať dopravné značenia. Reč je o nižšie spomínaných ženských znameniach zverokruhu, ktoré sú považované za najhoršie vodičky.

Máte rady šoférovanie alebo sa ho naopak bojíte, nie ste si samy sebou isté a trpíte častou nehodovosťou? Ak sa radíte k tej druhej skupine, pravdepodobne ste sa narodili v jednom z nižšie spomínaných znamení zverokruhu. Tie totiž na cestách nedávajú pozor, sú nesústredené a nevšímajú si dopravné značenia. Pozrite sa, ktoré ženské znamenia sú najhoršími vodičkami.

Býk

Ženy narodené v znamení Býka nemajú šoférovanie v láske. Síce sa o svoje auto dobre starajú, vždy je vyriadené a čisté, keď príde na rad sadnutie za volant, ich sebavedomie a istota sa zníži. Na cestách bývajú pomalé, no vedia sa aj veľmi ľahko rozčúliť. Rady na druhých vodičov trúbia alebo im robia napriek.

Rak

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Raka, taktiež patria k najhorším vodičkám zverokruhu. Nielenže sú pri šoférovaní pod neustálym stresom, ale rady si vymýšľajú všemožné katastrofické príbehy, pri ktorých im skočí srna do cesty, z vedľajšej cesty do nich nabúra auto alebo dostanú defekt. Keďže sa za volantom všetkého boja, často robia chyby a zažívajú nehody.

Panna

Panny sú pracovité, cieľavedomé a inteligentné. Keď však príde na rad šoférovanie, okolitý vodiči by si mali dať veľký pozor. Keďže ženy narodené v tomto znamení neustále rozmýšľajú nad prácou, nevedia sa plne sústrediť na šoférovanie a tak často zabúdajú dávať prednosť a všímať si dopravné značenia.

Vodnár

Vodnárky síce rady šoférujú, no za volantom sú rýchle, nesústredené a často aj nevšímavé. Nielenže sa nechávajú rozptyľovať telefónom, ale nič im nehovoria ani pravidlá, značky a najmä rýchlosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 16:45